Terug naar overzicht

The S’Culture Clup 2019

Jaja! Na maanden van brainstorms, discussies en excursies hebben we samen met andere Schiedamse jongeren invulling gegeven aan het festival voor jou! Op vrijdag 14 juni 2019 vindt de eerste editie van The S’Culture Clup plaats in Schiedam. We kunnen niet wachten tot het zo ver is!

Het begon natuurlijk allemaal bij jullie zelf! Vanuit een jongerenmonitor die we hebben afgenomen onder Schiedamse jongeren, werd duidelijk dat er volgens jullie meer te doen moest zijn voor jongeren in Schiedam. Vooral een festival was erg gewild. En de Schiedamse culturele instellingen werkten daar maar al te graag aan mee! Vanaf toen is het balletje gaan rollen: we zijn begonnen met de organisatie van een cultuuravond samen met het Stedelijk Museum Schiedam, de Bibliotheek Schiedam, Wenneker Cinema en een groep enthousiaste jongeren.

Inmiddels staat er een vet programma klaar, hebben we een route uitgezet door het centrum van Schiedam waar jullie dit allemaal tegen kunnen komen en zijn nog veel meer Schiedamse organisaties aangesloten. Het wordt dus zeker een avond die je niet wilt missen. Zorg dat jij erbij bent vrijdag 14 juni 2019!

Lees hier meer info over het festival en volg ons via FB en instagram om op de hoogte te blijven!