Terug naar overzicht

Martijn’s got the #Power

Bekend van onze documentaire en op weg naar succes sinds het coachingstraject was het een kwestie van tijd voordat we Martijn zouden interviewen. En hij heeft leuk nieuws, dus lees gauw door!

Martijn (25): “Ik ben in Schiedam geboren en woon er weer sinds 2,5 jaar. Als jeugdleider van het Zeekadetkorps was ik altijd al veel in Schiedam te vinden. Ik vind het leuk om me in te zetten voor Schiedam, omdat we door samen te werken veel kunnen bereiken om de stad beter te maken.

Ik ben bij beide Start ups aanwezig geweest en heb daarnaast tijdens Meet up 1 in 2017 gepitcht over het Zeekadetkorps. Rond die tijd werd ik benaderd voor de documentaire How about you?, waarin een kijkje in mijn leven te zien is. In diezelfde periode nam ik deel aan het coachingstraject. Tijdens dit traject kon ik een idee om Schiedam nóg leuker te maken ontwikkelen en werd ik begeleid om dit idee daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. Met het coachingstraject kan eigenlijk iedereen the #Power aangrijpen. Volgend weekend wordt voor mij namelijk erg spannend, maar ook heel leuk. Dan vindt de roeiwedstrijd plaats die ik heb mogen organiseren, op zaterdagavond om 19:45 in de Lange Haven. Zie ik jou ook daar?”