Terug naar overzicht

Jongerencongres ‘De toekomst is van ons’

Wist jij al dat het Internationale Verdrag voor de rechten van het kind op 20 november 30 jaar bestaat? In dit verdrag zijn de rechten vastgelegd die ervoor moeten zorgen dat alle kinderen én jongeren zich veilig en prettig kunnen ontwikkelen. Eén van die belangrijke rechten is het recht op een eigen mening en inspraak. Om te laten zien hoe belangrijk dat recht is, organiseren wij op 20 november `s avonds een heel gaaf jongerencongres! We bespreken thema’s die uit de vragenlijst naar voren zijn gekomen en die jullie dus het meest belangrijk vinden: Pesten & discriminatie, Lekker in vel zitten & prestatiedruk en Duurzaamheid & milieu. Over deze thema’s organiseren we een spetterende avond en debat waarmee iedereen zijn mening kan laten horen.

Ben je al enthousiast geworden? Of wil je gewoon komen luisteren naar de mening van andere jongeren en professionals? App even naar 06-81969372 als je wilt komen en hoeveel vrienden je meeneemt!

Het debat onderdeel start om 20.00 uur en duurt ongeveer tot 22.00 uur. Wil je ook bij het diner aanwezig zijn (gratis), dan starten we om 18.00 uur.