Terug naar overzicht

Coachingstraject

Heb jij een ontzettend goed idee voor Schiedam, waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken? Bij de bijeenkomsten van het coachingstraject geven wij een aantal talentvolle en enthousiaste jongeren advies en ondersteuning over hoe ze van een goed idee tot een succesvol project komen. Een voorbeeld is Martijn, wie we ondersteunden bij het organiseren van een roeiwedstrijd tijdens de brandersfeesten. Of Marco, die een arbeidsplatform aan het opzetten is voor jongeren.

Het coachingstraject bestaat uit vijf bijeenkomsten waarin je handige tips en tricks uitgelegd krijgt die je nodig hebt om van jouw goede idee een groot succes te maken. Je leert bijvoorbeeld hoe je de PR & communicatie aanpakt, projectplannen en begrotingen opstelt en een overtuigende pitch geeft. In de eerste reeks van het coachingstraject hebben we al veel jongeren op weg geholpen. Ben jij het volgende succesverhaal?

In Januari gaat het volgende coachingstraject alweer van start. Geef je dus zo snel mogelijk op door een mailtje te sturen naar friedeberendsen@dekleineambassade.nl!