Terug naar overzicht

Caffeine’s got the #Power!

Caffeine is al jaren bekend bij I’ve got the #Power. We konden dus niet lang wachten om hen te introduceren in onze rubriek You’ve got the #Power, waarin we om de paar weken een inspirerende, jonge Schiedammer zullen interviewen…

 

Caffeine – Nienke, Meike en Luna:
“Wij zijn niet alle drie geboren in Schiedam, maar wel getogen. Nu wonen we er niet meer, maar dat Schiedam ons thuis is, zal nooit veranderen. Door die verbondenheid deden Meike en Luna jaren terug al mee met de eerste jongerenprojecten van de Kleine Ambassade en I’ve got the #Power. Vervolgens haakte ook Nienke aan.

Als Caffeine speelden we op enkele Meet-ups en waren we aanwezig bij de eerste Start-up. Daar vertelden we over de crowdfunding die we gestart waren om ons album uit te brengen. En die crowdfunding was een succes! Ondanks dat het een enorme sprong in het diepe was, hebben wij gemerkt dat we onszelf daar juist heel veel kracht mee hebben gegeven. Dat is volgens ons ook waarom wij the #Power hebben en wat we willen meegeven aan andere jongeren. Wacht niet tot anderen actie ondernemen, maar neem zelf het initiatief, want daar leer je het meest van!

Als laatste willen we graag een shoutout geven aan Where We’ve Met. Hoe gaaf zou het zijn als er nog veel meer van dit soort evenementen in Schiedam zouden zijn!”

 

Caffeine stond laatst nog in de Top 100 van Giels Talentenjacht en de dames zijn hard aan het werk op hun weg naar succes. Zo brengen zij in september hun eerste album uit, met behulp van bovengenoemde crowdfunding. De eerste singles zijn nu al te beluisteren via Spotify en iTunes.

Meer weten over Caffeine? Bekijk dan hun Facebook-pagina en Youtube-kanaal!