Terug naar overzicht

Ballet- en Dansstudio has got the #Power!

Laatst zocht RTL4 naar de beste dansschool van Nederland en die zit uiteraard bij ons in Schiedam! Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen bestaat uit een jong team van dansdocenten en andere medewerkers. Wij spraken met marketing manager Nadine Kooke over het succes van hun dansschool.

Nadine:
“Onze dansstudio heeft twee locaties in Schiedam; op Sportpark Willem-Alexander en onze dependance in het Wennekerpand. De dansschool heeft ruim 1500 leden, waarvan er 1200 Schiedammer zijn. Daarnaast hebben we een samenwerking met Mavo Schravenlant XL, waarmee we de eerste dansmavo van Nederland hebben opgericht. Naast hun reguliere vakken, krijgen leerlingen hier 14 uur in de week dansles. Verder zijn we erg actief op basisscholen in Schiedam, maar ook bij Schiedamse evenementen en projecten zodat iedereen kennis kan maken met dans.”Wij geloven erin dat dans je vrolijk en gelukkig maakt, maar vooral dat het mensen verbindt. Wij zetten dans in waar dat kan en waar er behoefte is. Verder proberen wij zoveel mogelijk deel te nemen aan projecten met en voor jongeren om deze doelgroep te bedienen. Er komen bij ons ook veel jongeren over de vloer die de evenementen van I’ve got the #Power bezoeken. Het zou leuk zijn om in de toekomst nog eens iets doen waarbij we ons samen inzetten voor maatschappelijke doeleinden.

Onlangs zijn wij door RTL4 verkozen tot beste dansschool van Nederland; een titel om trots op te zijn. Dit hadden we niet kunnen doen zonder onze passie voor dans en de liefde waarmee we dit overbrengen op onze leerlingen. Daar ligt volgens mij ons succes. Ondanks de grootte van de dansschool houden we het contact persoonlijk en voelt iedereen zich verbonden. Daarnaast willen we jongeren nog één ding meegeven: Werk hard, en volg vooral je passie!”

Nieuwsgierig geworden? Neem vooral ook een kijkje op hun Facebook of website.