Speak Up!

Vind jij het belangrijk dat je je thuis voelt in jouw stad en ben je benieuwd naar wat er leeft in de samenleving? Denk jij wel eens na over wat je mist in jouw gemeente of wat je juist vaker zou willen terugzien, zoals meer activiteiten voor jongeren of je altijd veilig voelen op straat? En ben jij niet bang om hierover jouw mening te geven?

Then Speak Up!

Tijdens een Speak Up krijg jij de kans om mee te denken en te praten over de gemeentepolitiek van Schiedam. Je gaat in gesprek met andere jongeren die geïnteresseerd zijn in de verschillende thema’s die spelen in de stad. Ook maak je kennis met leden van de gemeenteraad en kom je erachter wat zij voor jou kunnen betekenen.

Denk en praat jij graag mee over thema’s die jou en Schiedam aangaan? Laat dan jouw stem horen tijdens een van de Speak Ups! De volgende Speak staat gepland op dinsdag 25 juni 2019.

Geef je op!

Speak Up workshop
Ben je als organisatie of school geïnteresseerd in een workshop voor jongeren over gemeentepolitiek of een ander thema? Neem dan contact met ons op. We informeren jou dan zo snel mogelijk over de mogelijkheden!