Speak up

Vind jij het belangrijk dat je je thuis voelt in jouw stad en ben je benieuwd naar wat er leeft in de samenleving? Denk jij wel eens na over wat je mist in jouw gemeente of wat je juist vaker zou willen terugzien, zoals meer activiteiten voor jongeren of minder afval op straat? En ben jij niet bang om hierover jouw mening te geven.   

Then Speak Up!  

Praat mee over de onderwerpen die jou aan het hart gaan, of dat nou gaat om cultuur, sport, politiek, (bij)banen of een heel ander onderwerp. Elke Speak Up staat er een ander thema centraal. Je maakt kennis met andere jongeren en organisaties die benieuwd zijn naar jouw mening. Wie weet komt er ook nog een mooie samenwerking uit voort…   

Speak Up 9 juli: Rijk je zomer in

Scoor tijdens eerstvolgende Speak Up op dinsdag 9 juli jouw vakantiebaantje. Of vind een toffe plek om als vrijwilliger aan de slag te gaan! Het thema van de avond is werk en vrije tijd.

Hoe vind jij die te gekke bijbaan? En hoe vindt die baan jou? Daar gaan we het over hebben. Je ontmoet organisaties die om jou zitten te springen, zoals Randstad die flink wat toffe zomerbaantjes in de aanbieding heeft. En je kunt je laten inspireren door jongeren die als (als vrijwilliger of als bijbaan) met hun hobby aan de slag zijn gegaan. Zoals Dean die zijn eigen SUP-bedrijfje aan het opstarten is. Of Iris die naast haar studie werkt bij de Kroepoekfabriek en zich daar bezighoudt met haar grote passie muziek en concerten.

Wist je dat je heel vaak ook als vrijwilliger supertoffe dingen kunt doen in Schiedam en omgeving? Tijdens de Speak Up kun jij je ook daarop oriënteren en kennismaken met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Geef je hier op voor de Speak Up op dinsdagavond 9 juli 2019 in het Wennekerpand. Gewoon binnenlopen mag natuurlijk ook! We beginnen om 19.00 uur.

Speak Up workshop

Ben je als organisatie of school geïnteresseerd in een workshop voor jongeren over gemeentepolitiek of een ander thema? Neem dan contact met ons op. We informeren jou dan zo snel mogelijk over de mogelijkheden!