S’Culture Clup 2019

S’ Culture Clup geeft je de kans om kennis te maken met diverse culturele instellingen in Schiedam gecombineerd met getalenteerde artiesten, interessante culturen, toffe muzikanten en rauwe dans. En dat niet alleen! Rondom de culturele locaties is voldoende te doen en te zien op het gebied van sport, wateractiviteiten, dans en muziek. Het festival is ook nog eens gratis toegankelijk!

Locatie 
Het festival vindt plaats in het Stedelijk Museum Schiedam, Bibliotheek Korenbeurs Schiedam en Wenneker Cinema. Op de route van en naar de locaties zijn ook activiteiten te zien en te doen.

Belangrijk: We openen om 19:00 bij het Stedelijk Museum Schiedam en vanaf 19:30 tot 22:00 zijn er doorlopend activiteiten te doen in en om de andere locaties.  

Datum 
14 juni 2019
19:00 – 22:00

Tickets 
GRATIS

Line UP

blokkenschema

The S`Culture Clup wordt mede mogelijk gemaakt door: Stedelijk Museum Schiedam, de Bibliotheek Schiedam, Wenneker Cinema, Gemeente Schiedam, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Elise Mathilde fonds, De Groot Fonds. Het festival komt tot in samenwerking met: LUCAS Drinkwinkel, Lekker bezig Schiedam, WhaSUP NL, De Kroepoekfabriek, PvdM Techniek, Tafeltennisvereniging Sceydam, Productiefront, Fluisterboot Schiedam, HipHopHuis, De Stokerij, De Spellenfabriek, Shanna van der Nat en Gestaltung.