Coachingstraject

Tijdens de bijeenkomsten van het coachingstraject geven wij een aantal talentvolle en enthousiaste jongeren advies en ondersteuning over hoe ze van een goed idee tot een succesvol project komen. Een voorbeeld zijn Aysen en Fatma, wie we ondersteunden bij het organiseren van bokslessen voor vrouwen. Of Timo, die een open podium wil bieden aan alle Schiedamse jongeren.

Het coachingstraject bestaat uit vijf bijeenkomsten waarin je handige tips en tricks krijgt die je nodig hebt om van jouw goede idee een groot succes te maken. Je leert bijvoorbeeld hoe je de PR & communicatie aanpakt, projectplannen en begrotingen opstelt en een overtuigende pitch geeft.

Met alle input vanuit de bijeenkomsten waarin ze hun idee verder ontwikkelden, zijn ze klaar om hun plan met jullie te delen. Ben jij ook benieuwd naar de pitch van de jongeren? Kom dan naar presentatie op 23 mei 2019! Aanmelden kan via friedeberendsen@dekleineambassade.nl!

Voor organisaties
Tijdens de Pitchavond delen jongeren hun plannen en gaan ze graag met alle aanwezigen in gesprek om hun gedachten te delen, nieuwe feedback te krijgen en misschien wel de juiste connectie te maken om nog een stap dichter bij realisatie te komen. In een pitch van maximaal 3 minuten vertellen de jongeren u graag hoe hun project eruit moet komen te zien en wat ze nodig hebben om tot een succesvolle uitvoering van hun idee te komen! Bent u benieuwd naar de ideeën van Chantal, Timo, Aysen, Fatma en Helga? En vindt u het belangrijk om bij te dragen aan een waardevol project dat door jongeren bedacht is? Stuur ons dan een mailtje via bovenstaand mailadres. Dan sturen wij u direct meer informatie toe.